TJENESTER

Babymatkurs - intro

Baby 0-7 mnd

God og naturlig mat - den beste start. Et kurs for deg som er gravid eller har en liten baby. Hovedfokus på introduksjon av fast føde (ved 4-6 mnd alder). Informasjon om når og hvordan begynne. Første smaksprøver, gode råvarer. Hva kan være greit å rette fokus mot og hvorfor. Enkel matlaging og smaksprøver underveis.

Kr. 450,- pr deltaker ( foreldre med baby)

Babymatkurs - videre

Baby 8- 12 mnd

Et kurs for deg med viderekommen baby. Fokus på hva man kan benytte av matvarer, hvordan kombinere ulike ingredienser og hvorfor kombinere disse.  Barnestyrt mattilvenning. Lek med maten. Hvordan kombinere babyens mat med det familien ellers spiser.  Enkel matlaging og godt med smaksprøver / små måltider underveis. 

Kr. 450,- pr deltaker (foreldre med baby) 

Matkurs for småtroll 1-2 år

Småbarn 1-2 år

Et livlig kurs for deg med barn i alderen 1-2 år. Her er fokuset rettet mot å leke med maten. Matglede og gode sanseopplevelser. Et uhøytidlig kurs hvor barna smaker og leker mens vi voksne snakker. Tema som gode råvarer, enkel matlaging, matfrykt, måltidsrytme og barnestyrt mattilvenning står på agendaen.

Kr. 450,- pr deltaker (foreldre med et barn) 

Matkurs for småsjefer 3-7 

Barn 3-7 år

Sprudlende matkurs tilpasset aldersgruppen, der barna er sjefene og de voksne assisterer. Alle barn får utdelt hver sitt forkle med navn. Gjennom kurset skal vi leke med maten og bruke sansene våre. Smake, lukte, føle, se og høre. 5 matstasjoner og alle får prøve alt. En god dose matglede, mestringsfølelse og gode sanseopplevelser! Kurset avsluttes med et hyggelig måltid sammen.

Kr. 400,- pr deltaker . 

Matkurs for småsjefer 7-10

Barn 7-10

Sprudlende matkurs tilpasset aldersgruppen der barna er sjefer. Alle barna får utdelt hvert sitt forkle med navn. Gjennom kurset skal vi bruke sansene våre. Smake, lukte, føle , se og høre. 4 matstasjoner og alle får prøve alt. En god dose matglede, mestringsfølelse og gode sanseopplevelser! Kurset avsluttes med et hyggelig måltid sammen. 

Kr. 400,- pr deltaker . 

Matpakkeverksted 

Barn 7-12 år  

Vær med å lage gode matpakker! Et artig kurs med fokus på næringsrik skolemat. Vi lærer om hvorfor det er viktig med en god matpakke - hva som er smart å putte i matpakken og ikke minst : Hvordan! Matpakker lages og spises i fellesskap.

Kr. 300,- pr deltaker

Bursdagsfeiring 

Hva med å sette opp en bursdagsfeiring i regi av GodStart? 

Skreddersy en sprudlende bursdagsfeiring med god matglede i fokus.  Mer informasjon om dette på egen side. 

Foredrag -ungdomstrinnet

Et foredrag som henvender seg til ungdomstrinnet - med fokus på næringsrik mat og følelser/ selvbilde. 

Hvorfor er det viktig å spise variert? Hvordan lage enkel og næringsrik mat? Og hva med selvbilde?

Med god kjennskap innenfor tema : Spiseforstyrrelser og god kunnskap om næringsrik mat 

Pris og ytterligere info er å få ved direkte henvendelser til oss. 

Foredrag/kurs grupper

Jeg har mulighet til å skreddersy egne pakker etter ulike behov.

Jeg mottar henvendelser fra barnehager/ helsestasjoner/ skoler og gjør mitt beste med å komme opp med en pakke tilpasset deres ønske. 

Jeg er gjerne med som innslag på personalmøte/ foreldremøte. 

Kan stille opp med egne tilpassa matkurs for både ansatte og barn i barnehagen osv. Ta kontakt så finner vi på noe artig!