GODSTART I MEDIA

Av og til er GodStart så heldig å bli dratt fram i media. Dette synes vi er innmari hyggelig! I den forbindelse har jeg nå opprettet en egen side hvor jeg deler noen  aktuelle innlegg/ reportasjer med mer som omhandler oss. Artig for både dere og meg å lese! 

GodStart i PlussTid 

I juni 2017 var magasinet PlussTid på besøk hos GodStart under et Matkurs for små sjefer 7-10 år. Masse gode sanseopplevelser og herlig matglede! 

Under følger en link til artikkelen publisert på nett :

https://www.plusstid.no/mat/middagstips/matkurs-for-barn/

GodStart på morgensending NRK Radio

24.08 var vi på morgensending hos NRK P1 , Østfold. Her snakket jeg og min assistent Theo på 4 år om matkurs for små sjefer 3-7 år.  Kapittel 16.

Link:

https://radio.nrk.no/serie/distriktsprogram-oestfold/DKOS02016917/24-08-2017#t=2h13m14s
GodStart i DrammensTidende 

I begynnelsen av august 2017 holdt GodStart "Matkurs for små sjefer" i Drammen. Da var Drammens Tidende på plass for å lage reportajse. Legger ved noen bilder fra denne reportasjen.  

GodStart i RingerikesBlad

I slutten av juli 2017 holdt GodStart et  "matkurs for små sjefer 3-7 år" i Hønefoss. Supre lokaler,  Sasima, midt i sentrum av byen. Denne dagen fikk vi besøk av avisen RingerikeBlad. Legger ved bilder fra reportasjen her. 

GodStart i Plusstid

Magasinet PlussTid har laget en reportasje om "Kresne barn og mat" - Her kommer jeg med 12 tips til hvordan fremme matglede hos kresne småbarn. 

Under følger en link til artikkel publisert på nett: 

https://www.plusstid.no/mat/ukategorisert/kresne-barn/

Omtale i lokalavisa Møre 

Bilde av en hyggelig omtale av GodStart i Møre (lokalavisa i Volda) lørdag 21.01.17 
En omtale som både tar for seg GodStart sin visjon. Matglede - sanseopplevelser og sosialt samvær - omtaler babymatkurset mm.